Masszázs és hangosítás egy helyen
Masszázs és hangosítás egy helyen

Tisztában vagyok vele, hogy ez a két szakma látszólag teljesen különbözik egymástól.
Úgy gondolom, hogy tapasztalataim és az évek során kialakult hatékony együttműködés kollégáimmal - akik között van zenész, d.j., villanyszerelő, és természetesen masszőr - képessé tesznek minket a felkérések sikeres teljesítésére.


Keverő

Tizenhat éve foglalkozom induló zenekarok demoinak elkészítésével, rendezvények, partyk hangosításával, és öt éve masszázzsal.


Masszázságy Mixcsabi kezében

Amennyiben megrendelik mind a két szolgáltatást, lehetőség van arra, hogy tizenöt perces masszázsokkal kényeztessük a családi, vagy egészségnapon, és egyéb rendezvényeken az ezt igénylőket, és ezzel párhuzamosan gondoskodjunk a műsorszámok, beszédek színvonalas hangosításáról.
Ládák és paraván

Masszázs

Miért is jó a masszázs?

Rohanó világunkban egyre kevésbé engedünk meg magunknak olyan, egyébként élettani szempontból is szükséges és hasznos dolgokat, melyek mindössze néhány percet vesznek igénybe. Ilyen a masszázs is, mely oxitocin hormont szabadít fel békét, nyugalmat adva, melynek eredménye a jó közérzet. Az anyagcsere-folyamatok felgyorsulnak, valamint pozitív hatása van a szervezet nedvcseréjére és vérkeringésére is.

Természetesen ez a tizenöt perces masszírozás nem fog csodákat hozni senki életébe, viszont egyrészt ez idő alatt is megtapasztalhatóak ezek a mindenki számára pozitív élettani hatások, másrészt lehetőségünk van a vendégek figyelmét felhívni ennek fontosságára, és arra, hogy ezek bárki számára elérhetőek, szükségtelen ezeket megvonnia saját magától, hiszen sokszor egészen kevés kell ahhhoz, hogy tegyünk egészségünkért.

Miért is szerencsés vak masszőrrel dolgoztatni?

Bizonyára olvashattak, vagy hallhattak azokról a pozitív sztereotípiákról, hogy a vakoknak mennyivel kifinomultabb a tapintása, vagy mennyivel érzékenyebb a hallása. Őszintén szólva én nem feltétlelül osztom ezt a nézetet, nem gondolom, hogy az egyik érzékszerv kikapcsolása természetesen felerősítené a többi működését, az azonban bárki számára tény, hogy jobban rá vagyunk kényszerítve fülünk, orrunk, kezünk használatára, ha nem látunk. Hogy ezek mennyire lesznek erősek, egyrészt rajtunk múlik, másrészt adottság, csakúgy, mint izmaink fejleszthetősége.
A vakok önállósága és tapintókészsége is különbözik, én úgy érzem, és az eddig a kezem alatt ellazuló vendégeim is azt mondják, hogy kifejezetten jó a tapintásom, és hamar megtalálom az izmokban jelenlévő csomókat.
Ami vitathatatlan, hogy a masszázsok jelentős része előtt le kell vetni a ruházat egy részét, és egy dolog biztos, hogy nem fogom a szemeimmel végigmérni a hozzám betérő vendégeket.
Masszázsra várva

Egy rendezvény esetében két fajta masszázs lehetőségéről beszélhetünk.

Mindkét esetben különálló terem vagy sátor a helyszín - több masszőr munkája esetén egy masszőr egy legalább három négyzetméteres sátorban tud dolgozni, vagy nagyobb terem esetében paravánokkal választjuk le a szükséges területet.
Annak érdekében, hogy senki ne várjon feleslegesen hosszú ideig, pontos időpontot adunk meg, hogy mikortól kezdődik a tizenöt perces lazítás.

Vállaljuk, hogy az előzetesen megbeszélt időkeret teljes ideje alatt masszírozunk, és a szintén korábbi megállapodáson alapuló szünetektől (ideértve az ebédszünetet is) nem térünk el.

Természetesen a regisztrációs feladatokat személyzetünk oldja meg.

Hangosítás, sávonkénti hangfelvétel
Végfokok

1998 óta foglalkozom induló zenekarok demóinak felvételével, valamint kisebb rendezvények hangosításával, valamint egy időben oszlopos tagja voltam néhány együttesnek. Munkáim során sok esetben azzal szembesültem, hogy a rendezvény szervezése ugyan kifogástalan volt, viszont a hangosítás a szükségből szűkösre szabott költségvetésből nem tükrözte a szervezők elképzelését és jóindulatát.
Sok esetben szerettünk volna felvételt is kapni a fellépésünkről, hogy referenciaanyagként tudjuk használni. A különböző rendezvényeken az évek során mind előadói, mind technikusi oldalról bebizonyosodott számunkra, hogy legfontosabb a közös igények előzetes felmérése, és a részletek minél pontosabb tisztázása.


Mélyláda

Ennek köszönhetően az adott előadó számára a legmegfelelőbb technikai feltételek lesznek elérhetők, ami a rendezvény sikeréhez nagy mértékben hozzájárul.
Torony

Természetesen kérhető a rendezvény sávonkénti hangfelvétele is, mely tizenhat különálló sávon történik.
Mobilstúdió

Van lehetőség a felkínált ajánlat egyes részeinek különálló megrendelésére is. Az info@mixcsabistudio.hu vagy a info@masszazserden.hu e-mailcímen, vagy a 06-70-614-30-78-as telefonszámon tudják felvenni velem a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk a közösen kialakított igényeinket a rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében.


További információk a masszázsról: Masszázs Érden