Hangosítás


Állvány
1998. óta foglalkozom különböző induló zenekarok, énekesek demoinak felvételével, kisrendezvények, partyk hangosításával. Több kisebb-nagyobb falunapon, önkormányzati rendezvényen vettem részt. Munkáim során egyre több tapasztalatot gyűjtöttem. Sok esetben azzal szembesültem, hogy a rendezvény szervezése ugyan kifogástalan volt, viszont a hangosítás a szükségből szűkösre szabott költségvetésből nem tükrözte a szervezők elképzelését és jóindulatát.

middlepack passzív
A célom az volt, hogy egy olyan eszközparkot alakítsak ki, mely bármilyen buli lehangosítására alkalmas, megfizethető áron. Az eszközpark kialakítása mellett azonban fontos volt egy olyan csapat megalakítása is, mely hatékonyan dolgozik együtt, minden felmerülő problémára megtalálja a megoldást.A csapat
Az évek során kollégákból barátokká lettünk, gyarapodott a felszerelés, kirajzolódott az elképzelés, hogy pontosan milyen irányba haladunk.

Attila racket szerel
Rendezvénytípusok szerint raktuk össze a végfokokat, párosítottuk a hangfalakat. Ez lehetővé tette, hogy bármilyen felkérés esetén néhány rendezvény adottság tisztázását követően - azonnal tudjuk, hogy milyen parkot kell vinnünk az elvárt hangminőség érdekében.
Hogy mik is ezek az adottságok?

A klubrendezvények, fesztiválok során a zenekarok szerettek volna felvételt is készítetni produkcióikról, ezért beszereztünk egy tizenhat különálló csatornára rögzíteni képes Alesys multimix usb-s keverőpultot
Alesys keverőpult
Csapatunk ideális választás megemlékezések, családinapok, karaokepartyk, házibulik, discók, lagzik, céges rendezvények lehangosítására, melyre csatolt szolgáltatásként masszázs is kérhető. További részletekért látogassa meg a hangosítás és masszázs egy helyen hivatkozást balra fennt!
A karaokepartykon természetesen a vezeték nélküli mikrofonozás, valamint a kivetítés is megoldott, egy két méteres vászonra küldjük ki a dalok szövegeit, és színpadi kontrolozással segítjük az énekesek produkcióját. A projektor és a vászon természetesen kölcsönözhető konferenciákra, előadásokra, céges rendezvényekre, és nyilvános közvetítésekhez is. Csapatunk számára kiemelten fontos a rendezvény zavartalan lebonyolítása, az ott megjelenők, és természetesen a megrendelő elégedettsége.

Felszerelés

A gyakorlatban akár zárt helyen, akár szabad téren a kívánt hangerő és elvárható hangminőség technikai feltételeit biztosítani tudjuk, kisebb rendezvényektől a fesztivál nagyságrendig. A hangtechnikai háttér igény szerint fénytechnikával is bővíthető. Alto, Solton, Bestof hangfalakkal, Behringer, Yamaha, Alesis keverőpultokkal, Gemini, Alto, Behringer, Citronik, Klotz, Elektronicspace végfokokkal, valamint Invoton, Sur, és Sennheiser mikrofonokal dolgozunk.

Minipack passzív


Minipack passzív
Olyan megrendelőknek ajánljuk, akik kisebb helyszínen, jó minőségű hangzást képzelnek el.


Hangfalak
A hangfalrendszert egy kétszer háromszáz wattos pioneer mélyláda, egy kétszer háromszáz wattos Mccrypt végfok, valamint négy háromszáz wattos reflex topláda építi fel, melyeket egy négyszer háromszáz wattos Reflex végfok hajt.

Minipack aktív


Minipack aktív
Olyan megrendelőknek ajánljuk, akik kisebb helyszínen jó minőségű hangzást képzelnek el. Amennyiben olyan kisrendezvényről van szó, melyen két párhuzamos program fut két teremben, vagy egymástól elkülönülve, esetleg a két program a két helyszínen azonnal követi egymást, a két minihangosítás tökéletes választás.
A két minirendszer össze is köthető abban az esetben, ha a terem minden sarkát ki szeretnénk hangosítani, vagy komolyabb discot szeretnénk az estére. Az aktív rendszer két háromszázas invoton mélyládából, és két háromszázas toppládából áll.


Minipack aktív

Hangfalak

middle pack passzív


middlepack passzív
Olyan szervezőknek ajánljuk, akiknek fontos a tökéletes hangkép, és az elviselhető hangerő.

Ebben az esetben két háromszáz wattos solton, két háromszáz wattos Alto mély, és négy háromszáz wattos Alto topládáinkat ajánljuk egy négyszer háromszáz wattos Reflex multivégfokkal, valamint fellépők esetén négy háromszáz wattos színpadi kontrollal, melyet egy kétszer kétszázötven wattos Stageline végfokkal hajtunk meg.

Grandpack passzív


Grandpack passzív
Olyan rendezvények szervezői számára ajánljuk ezt a hangosítást, akik akár egy kisszínpadon, akár egy focipálya nagyságú téren szeretnének élőzenei koncertet vagy szabadtéri discot rendezni.

A szett egy kétszer nyolcszáz wattos citronik, egy kétszer nyolcszáz wattos Glock, egy kétszer hétszázötven wattos gemini, és egy kétszer hétszázötven wattos Alto végfokból, valamint az ehhez ajánlott két ezer wattos best of, illetve két háromszáz wattos solton és alto mélyládából, plusz négy nyolcszáz wattos best Of és négy háromszáz wattos alto topládából áll. Tizenhat, egyenként kompresszált és zajzárazott monó, és nyolc sztereó csatornát tudunk a fellépők számára biztosítani. A színpadi kontrolozást négy háromszáz wattos aktív kontrolládával oldjuk meg.

A keverőpulton minden csatorna kompresszálható és zajzárazható is.


Keverőpult